If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Както си карах и изжеднъ ми спря радиото.Се едно няма никаква честота.Нито може да намери други станции нито запаметените свирят.Моля кажете ми какво да направя.Още ми е новичка и ми е мъка.
Благодаря предварително.
Не на FM си е.натисках му и АМ и после FM пак не става.Запаметените станции ги изписва ама не свирят.се едно няма антена а има.като му дам search не се спира на никоя станция.
Колега на мен ми се случи същото нещо два пъти вече. нямам си на идея защо става но като я оставиш колата два три часа и се оправя само... аз си мислех че нещо се загрява и затова така става. И двата пъти ми се случи след дълга експлоатация на пътя софия кулата кадето по принцип няма много добър обхват..... и нито звук нито пращене дори се чува.... се едно си на муте.
Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.
А да имате представа от каде мога да го проверя това нещо ?
Антената е "вградена" в задното стъкло и е свързана към антенен усилвател, който се намира в дясната задна колонка (под декоративната кора).
Така че заекът може да се крие на поне 3 места. Да не забравяме, че един от основните проблеми на алфите са кабелните връзките и тяхното окисляване. Лично аз ги намазвам с електролитна грес/вазелин и забравям за съществуването им
Lelele za edno radio kolko raboti tree se praat.Znachi se okaza spored vas ICS-a .Ako go zakaram na servise naprimer AVITEL dali nqkoi ima predstava za kakvo stava na vupros.Ili samo v otoriziranite servise kadeto se zanimavat s Alfi ?
Lelele za edno radio kolko raboti tree se praat.Znachi se okaza spored vas ICS-a .Ako go zakaram na servise naprimer AVITEL dali nqkoi ima predstava za kakvo stava na vupros.Ili samo v otoriziranite servise kadeto se zanimavat s Alfi ?
КИРИЛИЦА!!!!!
Иначе в Авител ИЦС-а го гледат като голям камък, проверено е.
Comment